In deze post vertel ik over mijn plannen voor dit blog.

Kleurplaten

Ik heb ooit eens een kleurplaat gemaakt, voor een Open Dag van Feyenoord. Het was de TIFO bull. Ik had nog geen tekentablet. Ik tekende de stierenkop eerst op papier, maakte daar een foto van, opende de foto in Paint Shop Pro en trok toen de lijnen over met muis. We hebben die kleurplaat toen aan een heleboel kinderen uitgedeeld.
Maar nu ik een tekentablet en Photoshop heb wil ik graag dinosaurus-kleurplaten maken.
Deze wil ik dan ter download aanbieden op Gumroad en misschien ook op mijn Ko-fi account.

Mascotte

En ik vind dat een mascotte voor deze website niet mag ontbreken. 🙂
Ik heb ooit eens een Velociraptor knuffel gemaakt van TypingWithTea. Mijn recensie staat op de tweede pagina (18 feb 2021). 🙂 Hij is ook de uitgelichte afbeelding van deze blogpost.
Maar nu wil ik een langnekdino knuffel maken, maar dan moet ik eerst een keuze maken uit deze drie patronen: Bronotsaurus by TypingWithTea of Brontosaurus/Brachiosaurus by TheHouseOfBeasts of Herbivore Dinosaurs by CholyKnight

Gezondheid

Ik hoop dat mijn gezondheid het toestaat om al deze leuke plannen uit te voeren in een redelijk korte tijd. Door mijn astma heb ik soms minder energie dan ik zou willen, vooral als ik tijdens mijn bezigheden (boodschappen doen bijvoorbeeld) en tijdens mijn werk rokers en houtrook tegenkom. Deze triggers kosten mij veel energie (en medicatie) waardoor ik helaas niet altijd alles kan doen wat ik wil doen op een dag.
Maar ik ben positief gestemd en dat is al een hele stap vooruit.

Wat zijn jullie plannen voor jullie blogs en waar lopen jullie tegenaan?

3 Replies to “Werk in uitvoering”

    1. Dank je wel.
      Ik heb zondag op de KreaDoe (Jaarbeurs in Utrecht) 3 boeken over tekenen (van Angela Nguyen) gekocht. Daar staat precies datgene in wat ik nog niet wist over het tekenen van schattige (Kawaii) diertjes. Mijn eerste kleurplaten worden dan ook schattige dino’s. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.